Hue hotel tips

  • Leuke hotels in Hue hotel tips

Hue hotel tips

Hue is een belangrijke en populaire stad. Ooit was het de hoofdstad van Vietnam en Ho Chi Minh studeerde er aan de universiteit. De prachtige citadel van de stad heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen. Jaarlijks komen er dan ook veel toeristen naar Hue om de citadel te bekijken maar ook om de vele graftombes in de omgeving te bezoeken. Het is dan ook vrij logisch dat er een uitgebreid aanbod van guesthouses en hotels in Hue is. Met de onderstaande Hue hotel tips kan je een goede indruk krijgen van het aanbod en vind je leuke middenklasse, luxe, en budget hotels in Hue.

Hotels in Hue

Als je in Hue bent zal je direct het gebergte in het westen van de stad zien liggen. Hier ontspringt de beroemde parfum rivier die dwars door Hue loopt en een paar kilometer verderop in de Zuid-Chinese zee uitkomt. Ten noorden van de parfum rivier ligt de citadel. Hier vind je nauwelijks hotels, alleen wat gezellige restaurants. De hotels in Hue liggen vrijwel allemaal ten zuiden van de parfum rivier. De meeste hotels vind je langs de straat “Le Loi” die parallel aan de parfum rivier loopt en vooral in het oostelijk deel. Bekijk hieronder enkele Hue hotel tips en vind ze goedkope en leuke hotels in Hue om te verblijven!

Star Binh Duong Hotel
Budget hotel tip Hue
           Budget

Ben je op zoek naar een goedkoop hotel in Hue dat midden in het centrum ligt? In het Star Binh Duong Hotel kan je al overnachten voor €8 inclusief ontbijt! De gezellige en ruime kamers hebben een balkon, airo en er is gratis WiFi. Het hotel ligt in hartje stad en op loopafstand van de Tran Tien brug en de citadel van Hue. Bij het hotel kan je tevens fietsen huren. Een echte aanrader voor budget reizigers!

Hartje centrum Balkon Fietshuur Hotel locatie
vanaf €8
Boeken / info
Rosaleen Boutique Hotel
Middenklasse hotel tip Hue
               Middenklasse

Op minder dan 5 minuten lopen van de Parfumrivier vind je het Rosaleen Boutique Hotel. Dit 3-sterren hotels heeft ruime en moderne kamers waarvan er veel beschikken over een balkon met uitzicht op de stad en gratis WiFi en airco. In het riante zwembad kan je heerlijk afkoelen. Ook is er een terras en tuin. Fietshuur is ook mogelijk. Diverse restaurants liggen vlakbij.

Zwembad Uitzicht op stad Terras Fietshuur Hotel locatie
vanaf €35
Boeken / info
Saigon Morin Hotel
Luxe hotel tip Hue
               Luxe

Een keer optimaal genieten tijdens je reis? Dit is je kans. Prachtig gelegen aan de Parfumrivier en bij de Truong Tien-brug en de oude universiteit van Hue vind je het fantastische Saigon Morin Hotel. Het hotel heeft een Franse koloniale architectuur, een zwembad, 3 eetgelegenheden, een tuin, wellness en fietshuur. De kamers hebben WiFi, airco en sommige bieden uitzicht op de stad, de rivier en/of het zwembad of hebben een jacuzzi.

Uitzicht op parfum rivier Zwembad Jacuzzi Fietshuur Hotel locatie
vanaf €86
Boeken / info
Century Riverside Hue
Goedkoop leuk hotel in Hue
               Onze keuze

Naast de verkoelende parfum rivier ligt het fijne 4-sterren Century Riverside Hue hotel. Vanuit het zwembad kijk je prachtig uit over de rivier. Je loopt binnen enkele minuten naar het centrum van het hotel ligt mooi centraal in Hue. Er zijn 5 restaurants waaronder The Terrace en The Riverside waar je heerlijk kunt eten. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht en hebben gratis Wifi en airco! Een echte aanrader in Hue!

Naast de parfum rivier Zwembad Fietshuur Wellness Hotel locatie
vanaf €32
Boeken / info

Nog meer Hue hotel tips?

Ben je op zoek naar nog meer leuke Hue hotel tips? Bekijk hier een uitgebreid overzicht van speciale, leuke en goedkope hotels in Hue. Met ongeveer 300 hotels is het aanbod van hotels en guesthouses in Hue vrij groot.

Hue hotel tips
4.4 (88%) 5 votes
2018-07-28T20:38:55+00:00
Inline
Inline