Backpacken in Singapore

Singapore is absoluut een bezoekje waard. Backpacken in Singapore is erg populair. Reis je door Maleisië of Indonesië, dan is een uitstapje naar het ministaatje een kleine stap. Zodra je in Singapore aankomt waan je je in een heel andere wereld. In de drukke stadstaat wonen zo’n 7 miljoen mensen. Overal krioelt het dan ook van de mensen. Ook de aanwezigheid van de vele grote kantoorgebouwen, woningen en wolkenkrabbers valt gelijk op. Tussen de gebouwen in zijn prachtige parken en natuurgebieden aangelegd waar de inwoners heerlijk tot rust kunnen komen. Je kunt je gemakkelijk een paar dagen vermaken in Singapore.

Over Singapore

Singapore had altijd al een aanzienlijk belang in de handel over zee in Zuidoost Azië. Na de komst van de Engelsen werd dit belang een stuk groter en maakte Singapore een grote stap vooruit.

Meer wetenover Backpacken in Singapore?

Wil je nog meer weten over backpacken in Singapore zodat je je optimaal kunt voorbereiden op je reis naar Singapore? Er zijn diverse reisgidsen die boordevol handige en nuttige tips staan die je zeker goed van pas zullen komen tijdens je reis. De beste reisgidsen voor Singapore zijn Trotter, Rough Guide en Lonely Planet. Bekijk hier het complete aanbod reisgidsen voor Singapore.