Reisgidsen Cambodja

  • Reisgidsen Cambodja

Reisgidsen Cambodja

Als je gaat backpacken in Zuidoost Azie, dan is een goede reisgids eigenlijk een must. Maar hoe weet je nu welke reisgids de beste is? Hieronder tref je een overzicht aan van de beste reisgidsen voor Cambodja: De Cambodja reisgidsen top 10. Hierin worden de verschillende reisgidsen die je via bol.com en ako.nl kunt kopen weergegeven. Deze twee aanbieders hebben het grootste aanbod van reisgidsen binnen Nederland. Je kan reisgidsen voor een bepaald land kopen maar vaak ook combinatie reisgidsen met meerdere landen uit een regio of zelfs de hele regio Zuidoost Azie. De gidsen zijn eenvoudig online te bestellen. Als je voor 22:00uur je bestelling doet heb je vaak de reisgids de volgende dag al in huis.

Smaken verschillen uiteraard maar in het overzicht van de Cambodja reisgidsen top 10 proberen we een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van de voordelen en/of nadelen van een bepaalde reisgids om je zo tot een goede keuze te laten komen.

Overzicht Cambodja reisgidsen top 10

Reizen met een doel

Elke reiziger of backpacken gaat met een bepaald doel naar een bepaald land. De gemiddelde backpacker reist op de bonnefooi en heeft logischer wijze meer aan een reisgids die de reiziger voorziet van informatie over reisroutes, hotels en low budget slaapaccommodaties, leuke plaatsen, voorzieningen als duiken of snorkelen en informatie over vervoer. Backpackers kiezen daarom vooral voor een reisgids als de Lonely Planet Cambodia. Andere reizigers die bijvoorbeeld deel uitmaken van een georganiseerde groepsreis zijn al voorzien van accommodatie en hun reisroute en de bezienswaardigheden die ze zullen aandoen zijn grotendeels al bepaald. Zij kiezen daarom eerder een reisgids met veel informatie over geschiedenis, cultuur en politiek zoals Capitool reisgids Cambodja en Laos. De volgorde van de reisgidsen in de Cambodja reisgidsen top 10 zal daarom altijd per persoon anders zijn. Een kwestie van smaak, interesse en doel.

Reisgidsen Cambodja
4.4 (87.27%) 22 votes
2018-03-29T18:12:54+00:00
Inline
Inline