Ga je door Indonesië reizen en wil je vooraf al een online busticket voor Indonesië kopen? Dat kan! Sinds kort kan je voor een groot aantal busroutes door Indonesië online je buskaartje boeken. Handig, zo weet je zeker dat je een plekje in een bus hebt gereserveerd en loop je tijdens je reis geen vertraging op. Al voor een paar Euro kan je een busticket in Indonesië kopen. Bekijk hieronder prijzen, tijden en populaire busroutes door Indonesië.

Populaire busroutes door Indonesië

Vervoer per bus is erg populair in Indonesië. Vaak zijn buskaartjes in Indonesië erg goedkoop, zijn de bussen vrij comfortabel, en kan je lange afstanden afleggen. Reis je per nachtbus, dan bespaar je ook nog eens op je overnachting. De meest populaire busroutes door Indonesië vind je vooral op Java en Bali. Hieronder vind je een overzicht van de populairste busroutes op Indonesië:

Per bus reizen in Indonesië

Prijzen van bustickets in Indonesië zijn redelijk te vergelijken met treintickets. Over het algemeen liggen ze iets hoger omdat verschillende busmaatschappijen in Indonesië actief zijn.

Online busticket voor Indonesië kopen
4.5 (90%) 4 vote[s]