Het is een waar paradijs op aarde. De Filipijnen is een prachtige land om doorheen te reizen. Het land is divers, heeft een rijke historie en biedt vooral erg veel op het gebied van natuur. Veel toeristen reizen naar de eilanden archipel om te gaan duiken of snorkelen in de prachtige zeeén om het eiland. Er zijn dan ook meerdere reisorganisaties die rondreizen Filipijnen aanbieden. Jaarlijks weten meer en meer toeristen dit indrukwekkende land te vinden. De meeste reisorganisaties bieden groepsrondreizen door De Filipijnen aan waarbij je in groepsverband en vaak onder begeleiding van een Nederlandse reisleider en lokale gids De Filipijnen verkent.

Georganiseerde rondreis door De Filipijnen

Een georganiseerde rondreis heeft als groot voordeel dat je zelf tijdens je reis vrijwel niks hoeft te regelen. Overnachtingen en vervoer worden voor je geregeld en als er problemen zijn kan je je tot de reisleider wenden die je probleem zal proberen op te lossen. De meeste reisleiders zijn ervaren en geven net dat beetje extra glans aan je reis door je te wijzen op de mooiste plekken en de beste restaurantjes. Ook de lokale gids heeft hierin zijn aandeel. Een georganiseerde rondreis door De Filipijnen is mogelijk in groepsverband maar ook individueel. Je reist dan alleen, met partner, familie of vrienden door De Filipijnen. Ook alles is voor je geregeld. Vervoer, overnachtingen, excursies en begeleiding. Naast de individuele en groepsrondreis kan je ook deelreizen boeken. Deze zogenaamde bouwstenen kan je los en geheel naar eigen wens boeken. Vaak is het maatwerk. Zo hoef je niet een complete rondreis te boeken maar kan je een reis van een paar dagen boeken met excursies.

Soorten rondreizen Filipijnen

De diverse aanbieders van rondreizen Filipijnen bieden ook verschillende soorten rondreizen aan. Zo zijn er de “gewone” rondreizen waarbij je singels, stellen of familie’s kunt aantreffen, de rondreizen voor singels waarbij je in een groep belandt van alleen singels, de familie rondreizen, speciale fietsrondreizen en bepaalde thema rondreizen. Voor ieder wat wils. Vergelijk de diverse aanbieders met elkaar en je zal ongetwijfeld de reis vinden die het best bij jou past. Misschien ligt de reisroute van de ene organisatie je beter of juist de grootte van de groep van de andere organisatie of misschien is de prijs van de rondreis wel bepalend voor je.

Aanbod rondreizen Filipijnen

Er is een uitgebreid aanbod rondreizen Filipijnen. Vaak kom je rondreizen tegen die je alleen door De Filipijnen brengen. Vanwege het feit dat de eilanden ver van andere landen vandaan liggen worden er weinig rondreizen aangeboden die een bezoek aan de Filipijnen met een bezoek aan een ander land combineren. Om je een duidelijk beeld te geven van de verschillende soorten reizen, verschillende duur, prijzen en organisaties, hebben wij hieronder een overzicht van het aanbod rondreizen Filipijnen voor je gemaakt.

Filipijnen rondreis

Groepsrondreis

v.a. €2695

21 dagen

koningaap.nl

Manila, Tarlac, Banaue, Sagada, Vigan, Puerto Princesa (Palawan), El Nido, Batangas

Koning Aap

Filipijnen rondreis

Groepsrondreis

v.a. €3098

22 dagen

fox.nl

Manilla, Pagsanjan, Tagaytay, Baguio, Sagada, Bontoc, Banaue, Batad, Clark, Pinatubo, Palawan, El Nido,

Baobab

‘Bounty’ gevoel op Luzon en Palawan

Groepsrondreis

v.a. €1999

16 dagen

shoestring.nl

Manil, Tarlac, Banaue, Puerto Princesa (Palawan), Sabang, El Nido, Bacuit Archipel, Batangas (Luzon)

Shoestring

De gastvrijheid van 7000 eilanden

Groepsrondreis

v.a. €3098

22 dagen

sawadee.nl

Manilla, Pagsanjan, Tagaytay, Baguio, Sagada, Bontoc, Banaue, Batad, Clark, Pinatubo, Palawan, San Rafael, El Nido

Sawadee

* prijs per persoon vanaf 2 personen