Backpackenzuidoostazie.nl is een informatieve website bedoeld voor reizigers die één of meerdere landen in Zuidoost-Azië willen gaan bezoeken. De website werkt samen met een aantal andere websites. Deze andere websites bieden vaak informatie, diensten of producten die die veel reizigers goed van passen zullen komen tijdens het plannen van hun reis of tijdens het reizen zelf. Zo kan je op sommige van deze websites bijvoorbeeld vliegtickets, hotels of bustickets boeken. Op andere website kan je weer reisverzekeringen, reisartikelen of een goede reisgids kopen. Ook wordt er via links verwezen naar andere handige reiswebsites die je kunnen voorzien van handige en nuttige tips. Van deze zogenaamde Linkpartners van Backpackenzuidoostazie.nl kan je in het onderstaande overzicht de links vinden.

Hieronder een overzicht van de websites waar Backpackenzuidoostazie.nl mee samenwerkt evenals de linkpartners van Backpackenzuidoostazie.nl:

Naast linkpartners werkt Backpackenzuidoostazie.nl ook samen met diverse bedrijven of reisorganisaties die adverteren middels links of banners. Ook werkt Backpackenzuidoostazie.nl samen met diverse bedrijven die bepaalde reis gerelateerde producenten aan de man brengen. Middels het adviseren van reizigers ontvangt Backpackenzuidoostazie.nl een kleine commissie van deze organisaties wanneer een bezoeker van de website op een link van een samenwerkende organisatie klikt en een product aanschaft of boekt. Dit kost niets extra’s voor de bezoeker.