Backpackenzuidoostazie.nl is een informatieve website die gericht is op backpackers en andere reizigers die van plan zijn om een reis door één of meerdere landen van Zuidoost Azië te gaan maken. Ook informeert de website reizigers die al op reis zijn. Op Backpackenzuidoostazie.nl zijn veel handige tips te vinden over onder andere accommodaties, vliegtickets, (reis)verzekeringen, vrijwilligerswerk, visum, grensovergangen, reisroutes, reisgidsen, reisartikelen en vaccinaties als aanvulling op de uitgebreide informatie over de diverse landen en bestemmingen. Het is mogelijk om te Adverteren op Backpackenzuidoostazie.nl en zo een groot aantal reizigers te bereiken.

Bezoekers

Met een gemiddeld jaarlijks aantal (unieke) bezoekers van ruim 144.000 en 421.000 impressies, is Backpackenzuidoostazie.nl een interessant platvorm dat door veel Zuidoost Azië reizigers wordt bezocht. De website verschijnt vaak op de 1e pagina in diverse zoekmachines als op bepaalde zoekwoorden gezocht wordt als “backpacken in Zuidoost Azië, “Backpacken in Vietnam”, “reistips Zuidoost Azië” of “vrijwilligerswerk Cambodja”. Naast de nieuwe bezoekers die de website weten te vinden komen bezoekers ook regelmatig terug voor nog meer informatie en tips over Zuidoost Azië. De combinatie van uitgebreide informatie over de bestemmingen en handige reistips zorgen ervoor dat de informatie reiswebsite een uniek karakter heeft en veel bezoekers enthousiast maakt. Veel bezoekers van de website bekijken dan ook meerdere pagina’s op de website.

Adverteren

Adverteren op Backpackenzuidoostazie.nl is mogelijk. Voor adverteerders bestaat de mogelijkheid om op bepaalde pagina’s op de website te adverteren. Dit os mogelijk met tekstadvertenties en beeldadvertenties. Banners met verschillende formaten kunnen op de website geplaatst worden. Tekstadvertenties worden geplaatst in de vorm van artikelen (inclusief tekstlink), advertorials binnen bestaande content en losse tekstlinks binnen bestaande content. Andere regelingen zijn altijd bespreekbaar en in overleg mogelijk.

Ook adverteren op Backpackenzuidoostazie.nl?

Ben je geïnteresseerd om te adverteren op Backpackenzuidoostazie.nl, neem dan contact op via info@backpackenzuidoostazie.nl voor meer informatie of voor een prijsopgaaf. Ook kan je het contactformulier invullen.