Ga je backpacken of reizen door Zuidoost Azië en wilde je altijd al een keer vrijwilligerswerk doen? Bekijk hieronder per land het aanbod en de soorten projecten die je allemaal kan doen. Het is mogelijk om in Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja, Indonesië, Maleisië en de Filipijnen vrijwilligerswerk te gaan doen. Het aanbod bestaat onder meer uit Engelse les geven, meewerken aan een project om zeldzame schildpadden te redden, begeleiding van gehandicapte kinderen, een olifanten beschermingsproject, bouwprojecten en nog meer. Bekijk welk project het beste bij jou past. Vrijwilligerswerk doen is een unieke ervaring die ja vaak lang bij zal blijven. Vraag vrijblijvend een brochure aan van organisaties als Activity International of Travel Active of vraag de nieuwsbrief aan en laat je inspireren.

Vergeet niet voor je avontuur een speciale reisverzekering voor vrijwilligerswerk af te sluiten. Dit is een aparte verzekering speciaal voor mensen die vrijwilligerswerk gaan doen in het buitenland. Informeer via de website naar de mogelijkheden en bekijk de tarieven.

[nwm_map id=”2″ height=”750″ width=”100%” zoom=”5″ lines=”0″] [nwm_list id=”2″]

Via welke organisaties kan je het beste vrijwilligerswerk doen?

De twee meest bekende en goed georganiseerde vrijwilligersorganisaties zijn Travel Active en Activity International. Ze hebben veel connecties en bieden al jaren goede vrijwilligerswerkprojecten aan in diverse landen in Zuidoost Azië. Je kan eenvoudig contact met ze opnemen via chat, e-mail of telefonisch om je te laten informeren. Vraag vrijblijvend een Brochure Vrijwilligerswerk aan pf meld je aan voor de nieuwsbrief.