Een van de belangrijkste onderdelen van je reis is een reisverzekering. Ga nooit zonder goede reisverzekering backpacken want een ongeluk zit in een klein hoekje. Een infectie aan ogen, oren of waar dan ook is snel opgelopen in Zuidoost Azië. Door de minder goede hygiëne, de aanwezigheid van veel stof en zwerfdieren en de andere eetgewoonten maken de kans op infecties en ziektes groter dan in Europa. Ook het verkeer eis z’n slachtoffers zo nu en dan. Huur je een scooter of fiets dan kan je een ongeluk krijgen of je scooter of fiets kan gestolen worden. Je kan dan soms in grote problemen komen. Zorg er daarom zeker voor dat je een goede, uitgebreide reisverzekering hebt die een groot dekkingsbereik heeft. Via de Europeesche kan je een goede reisverzekering afsluiten die speciaal gericht is op de situatie van backpackers. Ze bieden een speciale en voordelige reisverzekering voor backpackers aan met een uitgebreid basispakket. Ook bieden ze speciale reisverzekeringen aan voor mensen die van plan zijn om vrijwilligerswerkte gaan doen.

Dekking van de reisverzekering voor backpackers

De uitgebreide basisdekking van de speciale reisverzekering voor backpackers verzekerd je bijvoorbeeld van een kosteloos retour naar Nederland en terug naar je reisbestemming als familie levensgevaarlijk ziek wordt of overlijdt. Maar ook repatriëring, overkomst van familieleden naar het buitenland en vergoeding van noodzakelijke telecommunicatiekosten zijn verzekerd.
Daarnaast is het ook mogelijk om de reisverzekering voor backpackers uit te breiden met dekking voor bagage, geneeskundige kosten en ongevallen. Het is zelfs mogelijk om je te verzekeren voor aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Het is raadzaam om de basisdekking van je reisverzekering voor backpackers uit te breiden met de bagage, geneeskundige kosten en ongevallen verzekering zodat je met een gerust hart de prachtige landen van Zuidoost Azië kunt gaan ontdekken. Mocht je bagage niet aankomen of gestolen worden of je veroorzaakt met je gehuurde scooter een ongeval, dan kan je terugvallen of je verzekering en gewoon weer verder reizen.

Reisverzekering voor backpackers
4.1 (82.76%) 29 vote[s]