Vietnam is een prachtige land om doorheen te reizen. Er zijn dan ook meerdere reisorganisaties die rondreizen Vietnam aanbieden. Jaarlijks weten meer en meer toeristen dit indrukwekkende land te vinden. De meeste reisorganisaties bieden groepsrondreizen door Vietnam aan waarbij je in groepsverband en vaak onder begeleiding van een Nederlandse reisleider en lokale gids Vietnam verkent.

Georganiseerde rondreis door Vietnam

Een georganiseerde rondreis heeft als groot voordeel dat je zelf tijdens je reis vrijwel niks hoeft te regelen. Overnachtingen en vervoer worden voor je geregeld en als er problemen zijn kan je je tot de reisleider wenden die je probleem zal proberen op te lossen. De meeste reisleiders zijn ervaren en geven net dat beetje extra glans aan je reis door je te wijzen op de mooiste plekken en de beste restaurantjes. Ook de lokale gids heeft hierin zijn aandeel. Een georganiseerde rondreis door Vietnam is mogelijk in groepsverband maar ook individueel. Je reist dan alleen, met partner, familie of vrienden door Vietnam. Ook alles is voor je geregeld. Vervoer, overnachtingen, excursies en begeleiding. Naast de individuele en groepsrondreis kan je ook deelreizen boeken. Deze zogenaamde bouwstenen kan je los en geheel naar eigen wens boeken. Vaak is het maatwerk. Zo hoef je niet een complete rondreis te boeken maar kan je een reis van een paar dagen boeken met excursies.

Soorten rondreizen Vietnam

De diverse aanbieders van rondreizen Vietnam bieden ook verschillende soorten rondreizen aan. Zo zijn er de “gewone” rondreizen waarbij je singels, stellen of familie’s kunt aantreffen, de rondreizen voor singels waarbij je in een groep belandt van alleen singels, de familie rondreizen, speciale fietsrondreizen en bepaalde thema rondreizen. Voor ieder wat wils. Vergelijk de diverse aanbieders met elkaar en je zal ongetwijfeld de reis vinden die het best bij jou past. Misschien ligt de reisroute van de ene organisatie je beter of juist de grootte van de groep van de andere organisatie of misschien is de prijs van de rondreis wel bepalend voor je.

Aanbod rondreizen door Vietnam

Er is een uitgebreid aanbod rondreizen Vietnam. Vaak kom je rondreizen tegen die je alleen door Vietnam brengen. Er is ook een flink aantal reizen waarbij een rondreis door Vietnam gecombineerd wordt met een bezoek aan een buurland. Zo kom je ook rondreizen tegen door Vietnam & Cambodja, Vietnam & Laos, Vietnam en China of door Indo China (Vietnam, Laos en Cambodja). Het aanbod is groot. Om je een duidelijk beeld te geven van de verschillende soorten reizen, verschillende duur, prijzen en organisaties, hebben wij hieronder een overzicht van het aanbod rondreizen Vietnam voor je gemaakt.

Vietnam & Cambodja

Groepsrondreis

v.a. €1795

21 dagen

koningaap.nl

Hanoi, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh stad, Can Tho, Chau Doc, Phnom Penh, Battambang, Siem Reap

Koning Aap

Cruisen door Halong Bay

Bouwsteen

v.a. €190 *

2 dagen

vanverre.nl

Per privé-auto van Hanoi naar Halong Bay om daar op een boot te stappen. Je overnacht in een 2pk. Geniet volop van de prachtige baai.

Vanverre

Beste van Vietnam

Groepsrondreis

v.a. €1579

21 dagen

fox.nl

Hanoi, Halong Bay, Ninh Binh, Vinh, Dong Hoi, Hué, Hoi An, Qui Nhon, Nha Trang, Mui Ne, Ho Chi Minh City, Can Tho

Fox vakanties

Onvergetelijk Vietnam

Groepsrondreis

v.a. €1529

17 dagen

fox.nl

Hanoi, Halong Bay, Ninh Binh, Vinh, Dong Hoi, Hué, Hoi An, Qui Nhon, Nha Trang, Dalat, Ho Chi Minh City, Cu Chi

Fox vakanties

Wandelen naar bergstamdorpen

Bouwsteen

v.a. €130 *

2 dagen

vanverre.nl

Tweedaagse wandeltocht in het hoge noorden van Vietnam langs bergstamvolkeren en prachtige natuur. Overnachting bij locals.

Vanverre

Mekongdelta cruise

Bouwsteen

v.a. €235 *

2 dagen

vanverre.nl

Vanaf Ho Chi Minh naar de Mekongdelta. aan boord van een boot ontdek je onbekende plaatsen, en bezoek je drijvende markten.

Vanverre

Vietnam en Cambodja

Groepsrondreis

v.a. €1999

22 dagen

fox.nl

Hanoi, Halong Bay, Ninh Binh, Mai Chau, Hué, Hoi An, Ho Chi Minh City, Can Tho, Chau Doc, Phnom Penh, Battambang, Siem Reap

Fox vakanties

Door de Mekong Delta naar Angkor Wat

Individuele fietsrondreis

v.a. €2245 *

15 dagen

snp.nl

Ho Chi Minh stad, Ca Mau, Rach Gia, Chau Doc, Phnom Penh, Kampong Cham, Kampong Thom, Siem Reap

snp

Cambodja en Laos

Groepsrondreis

v.a. €1995

23 dagen

koningaap.nl

Sen Monorom, Kratie, Phnom Penh, Siem Reap, Luang Prabang, Vang Vieng, Phonsavan, Vientiane, Pakse, Bolavan plateau, Khong eiland

Koning Aap

In geuren en kleuren van zuid naar noord

Groepsrondreis

v.a. €1898

29 dagen

sawadee.nl

Ho Chi Minstad, Cu Chi, Can Tho, Dalat, Nha Trang, Qui Nhon, Hoi An, Hué, Hanoi, Sapa, Ha Giang, Bao Lac, Ba Be, Halong Bay, Hanoi

Sawadee

Highlights van Vietnam

Individuele rondreis

v.a. €1235 *

14 dagen

vanverre.nl

Hanoi, Ninh Bin, Halong Bay, Hue, Hoi An, Danang, Mekongdelta, Ho Chi Minh City

Vanverre

Authentiek Vietnam

Individuele rondreis

v.a. €2355 *

25 dagen

vanverre.nl

Hanoi, Ninh Binh, Halong Bay, Hue, Hoi An, Kon Tum, Buon Me Thuot, Dalat, Mui Ne, Ho Chi Minh City, Mekongdelta

Vanverre

* prijs per persoon vanaf 2 personen

Rondreizen Vietnam
4.4 (88.89%) 9 vote[s]