Veel backpackers die door Vietnam reizen geven de voorkeur aan reizen per bus. Kaartjes voor de bus in Vietnam zijn goedkoop en de bussen zijn comfortabel. Sinds kort kan je online bustickets voor Vietnam kopen. Zo kan je snel en eenvoudig aan je buskaartje voor Vietnam komen. Nog niet alle bustickets voor busroutes in Vietnam zijn online te boeken. Het zijn vooral verbindingen tussen de grotere steden en naar populaire toeristische bestemmingen die je online kunt boeken.

Waar boek je online bustickets voor Vietnam?

Op de vraag “Waar boek je online bustickets voor Vietnam?” is eigenlijk maar één goed antwoord. Via de website 12go.asia kan je online je bustickets voor Vietnam boeken. Kan hebt keuze uit een groot aantal busverbindingen in Vietnam en ook internationale busverbindingen van Vietnam naar Laos en Cambodja (en andersom) kan je via de website boeken. Betaling is mogelijk per creditcard (Visa of Mastercard) of met PayPal. Heb je nog geen creditcard, het is erg aan te raden om er een aan te schaffen voor je reis. Je kunt er overal mee betalen en pinnen. Niet alle reguliere pinpassen werken namelijk in Zuidoost Azië. Bekijk de Visa World Card of de Money2Go van MasterCard.

Populaire busroutes in Vietnam

Er is een groot aantal busroutes in Vietnam dat er populair is onder backpackers. De busverbindingen zijn vaak populair omdat ze twee belangrijke steden met elkaar verbinden of omdat ze naar een populaire toeristische bestemming leiden. Hieronder vind je een aantal populaire busverbindingen verdeelt over Noord-Vietnam, Centraal-Vietnam en Zuid-Vietnam waarvoor het mogelijk is een online busticket te kopen.

Online bustickets voor Vietnam kopen
4.8 (96%) 15 vote[s]