Myanmar is een land dat steeds vaker door toeristen gevonden wordt. En niet voor niets. Myanmar heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, natuur en geschiedenis. Het is een erg divers land en prrachtig om doorheen te reizen. Er zijn dan ook meerdere reisorganisaties die rondreizen Myanmar aanbieden. Jaarlijks weten meer en meer toeristen dit indrukwekkende land te vinden. De meeste reisorganisaties bieden groepsrondreizen door Myanmar aan waarbij je in groepsverband en vaak onder begeleiding van een Nederlandse reisleider en lokale gids Myanmar verkent.

Georganiseerde rondreis door Myanmar

Een georganiseerde rondreis heeft als groot voordeel dat je zelf tijdens je reis vrijwel niks hoeft te regelen. Overnachtingen en vervoer worden voor je geregeld en als er problemen zijn kan je je tot de reisleider wenden die je probleem zal proberen op te lossen. De meeste reisleiders zijn ervaren en geven net dat beetje extra glans aan je reis door je te wijzen op de mooiste plekken en de beste restaurantjes. Ook de lokale gids heeft hierin zijn aandeel. Een georganiseerde rondreis door Myanmar is mogelijk in groepsverband maar ook individueel. Je reist dan alleen, met partner, familie of vrienden door Myanmar. Ook alles is voor je geregeld. Vervoer, overnachtingen, excursies en begeleiding. Naast de individuele en groepsrondreis kan je ook deelreizen boeken. Deze zogenaamde bouwstenen kan je los en geheel naar eigen wens boeken. Vaak is het maatwerk. Zo hoef je niet een complete rondreis te boeken maar kan je een reis van een paar dagen boeken met excursies.

Soorten rondreizen Myanmar

De diverse aanbieders van rondreizen Myanmar bieden ook verschillende soorten rondreizen aan. Zo zijn er de “gewone” rondreizen waarbij je singels, stellen of familie’s kunt aantreffen, de rondreizen voor singels waarbij je in een groep belandt van alleen singels, de familie rondreizen, speciale fietsrondreizen en bepaalde thema rondreizen. Voor ieder wat wils. Vergelijk de diverse aanbieders met elkaar en je zal ongetwijfeld de reis vinden die het best bij jou past. Misschien ligt de reisroute van de ene organisatie je beter of juist de grootte van de groep van de andere organisatie of misschien is de prijs van de rondreis wel bepalend voor je.

Aanbod rondreizen door Myanmar

Er is een uitgebreid aanbod rondreizen Myanmar. Vaak kom je rondreizen tegen die je alleen door Myanmar brengen. Er is ook een aantal reizen waarbij een rondreis door Myanmar gecombineerd wordt met een bezoek aan een buurland. Zo kom je ook rondreizen tegen door Myanmar & Thailand en Myanmar & Laos. Het aanbod is groot. Een je een duidelijk beeld te geven van de verschillende soorten reizen, verschillende duur, prijzen en organisaties, hebben wij hieronder een overzicht van het aanbod rondreizen Myanmar voor je gemaakt.

Rondreis Myanmar

Groepsrondreis

v.a. €1895

15 dagen

koningaap.nl

Yangon, Bagan, Kalaw, Inlemeer (Nyaungshwe), Mandalay

Koning Aap

Door het lievelingsland van Boeddha

Groepsrondreis

v.a. €2099

17 dagen

fox.nl

Yangon, Kyaikhtiyo, Inle meer, Kalaw, Bagan, Mandalay

Fox vakanties

Rondreis Myanmar

Groepsrondreis

v.a. €2195

21 dagen

koningaap.nl

Yangon, Kyaikthyo, Bago, Kalaw, Pindaya, Inlemeer, Mandalay, Monywa, Bagan

Koning Aap

Myanmar Hoogtepunten

Groepsrondreis

v.a. €1898

16 dagen

sawadee.nl

Yangon, Mandalay, Sagaing, Bagan, Salay, Kalaw

Sawadee

Myanmar en Thailand

Groepsrondreis

v.a. €2398

19 dagen

sawadee.nl

Yangon, Bago, Moe Yun Gyi, Kyaiktiyo, Hpa An, Mawlamyine, Ye, Dawei, Photharam, Tak Lak, Kuiburi NP, Sam Roi Yot, Bangkok

Sawadee

Mingalabar in Myanmar

Singles rondreis

v.a. €1899

15 dagen

fox.nl

Yangon, Inle Meer, Kalaw, Bagan, Monywa, Mandalay

Fox vakanties

Land van gouden pagodas

Privé rondreis (met chauffeur)

v.a. €2799

20 dagen

fox.nl

Yangon, Pyay, Bagan, Inle meer, Kalaw, Heho, Pyin Oo Lwin, Mandalay

Fox vakanties

Hoogtepunten van Myanmar

Individuele rondreis

v.a. €1515 *

15 dagen

vanverre.nl

Yangon, Bagan, Monywa, Mandalay, Kalaw, Inle Lake

Vanverre

De charme van Myanmar

Individuele rondreis

v.a. €1915*

18 dagen

vanverre.nl

Yangon, Kalaw, Inle Lake, Nyaung Shwe, Pyin Oo Lwin, Mandalay, Monywa, Bagan,

Vanverre

Actief & Cultureel

Individuele rondreis

v.a. €2780*

23 dagen

vanverre.nl

Yangon, Kalaw, Nan Ta Le Pao, Inle Lake, Keng Tong, Mandalay, Pyin Oo Lwin, Hsipaw, Mandalay, Monywa, Bagan

Vanverre

* prijs per persoon vanaf 2 personen