Myanmar is een ideaal land om per trein te ontdekken. Je kunt per trein naar veel plaatsen in Myanmar reizen. Tegenwoordig kan je online treintickets voor Myanmar boeken. Je bent zo verzekerd van een plek in de trein. Omdat sommige treinen in Myanmar erg vol kunnen zitten is het handig om je treinkaartje voor Myanmar op tijd te boeken. Je kunt je ticket snel en eenvoudig boeken en daarbij ook informatie vinden over treinstations in Myanmar en klasse type.

waar kan je online treintickets voor Myanmar boeken?

via twee websites kan je momenteel online treintickets voor Myanmar boeken. Veruit de beste van de twee is 12go.asia. Via deze website kan je snel en eenvoudig aan je treinkaartjes voor treinen in Myanmar komen. Je vindt op de website diverse populaire treinverbindingen, prijzen, reistijden, reisduur, informatie over treinstations en aanvullende informatie over de verschillende klassen op treinen in Myanmar. Ook kan je er diverse busverbindingen voor trajecten waar je met de trein niet kunt komen.

Populaire treinroutes in Myanmar

Je kunt voor diverse treinroutes in Myanmar online je treinkaartje kopen. Denk aan populaire steden als Yangoon, Mandalay, Bagan of Inle Lake. Ook naar kleinere steden of plaatsen met belangrijke bezienswaardigheden in Myanmar kan je online je treinticket boeken.