Ben je van plan om te gaan reizen door Myanmar en ben je op zoek naar bustickets? Sinds kort kan je online bustickets voor Myanmar boeken. Hoewel het nog lang niet mogelijk is om voor alle busverbindingen in Myanmar op voorhand je busticket te kopen, kan je voor de meest populaire busroutes al wel online een buskaartje boeken. Zo ben je al op tijd verzekerd van een plek in de bus en kan je verder met het plannen van je reis.  Omdat bussen in Myanmar op soms erg vol zitten is het handig om je busticket voor Myanmar op tijd te boeken.

Waar kan je online bustickets voor Myanmar boeken?

Momenteel kan je op twee websites online bustickets voor Myanmar boeken. De beste site om je busticket online te boeken is 12go.asia. Op deze website vind je prijzen, tijden, indelingen van de trein en andere aanvullende informatie over treinen in Myanmar. Het boekingsproces verloopt snel en eenvoudig. Je kan met je creditcard betalen of met PayPal. Voor aanvullende vragen kan je 12go.asia mailen. Een antwoord op je vraag laat vaak niet lang op zich wachten, de service is erg goed. Annuleringsvoorwaarden van bustickets zijn over het algemeen ook goed.

Populaire busverbindingen in Myanmar

Voor een aantal populaire busverbindingen in Myanmar kan je tegenwoordig online bustickets boeken. Omdat veel van deze busroutes in Myanamr erg populair zijn onder toeristen is de kans groot dat je bus vol zit tegen de tijd dat je op het station een kaartje voor de bus wilt gaan kopen. Het is daarom erg aan te raden om ruim van te voren online je buskaartje te reserveren en een plek op de bus veilig te stellen. Probeer minimaal twee weken voor voortrek je busticket te boeken zodat je zeker weet dat je mee kunt reizen. In sommige gevallen is het makkelijke en sneller om per trein te reizen. Online treintickets boeken in Myanmar is ook mogelijk.

Voor onderstaande busverbindingen in Myanmar kan je online een buskaartje boeken: