Grensovergangen in Maleisie

  • Grensovergangen in Maleisie

Grensovergangen in Maleisie

Maleisië deel zijn landgrenzen met vier andere landen, Thailand, Singapore, Brunei en Indonesië. Het aantal grensovergangen in Maleisië is vrij beperkt omdat Maleisië een eiland is en dus vooral is omringd door water. De drukste grensovergangen zijn die met Thailand en Singapore. De grensovergangen met Brunei en Indonesië op Borneo worden minder intensief gebruikt, zeker door toeristen. De meeste toeristen die Maleisië bezoeken verblijven op het Maleisisch schiereiland, maar een klein deel van de toeristen dat Maleisië aandoet bezoekt ook het meer afgelegen Borneo.

Grensovergangen tussen Maleisië en Thailand

Alleen in het noorden van het Maleisisch schiereiland vind je grensovergangen tussen Maleisië en Thailand. Je kan over de weg de grens oversteken maar ook per trein en boot. Het passeren van de grens met Thailand is vrij eenvoudig en gaat ook vrij snel.

Grensovergangen tussen Maleisië en Singapore

Grensovergangen tussen Maleisië en Brunei

Grensovergangen tussen Maleisië en Indonesië

Meer weten over grensovergangen in Maleisië?

Ben je op zoek naar nog meer informatie en tips over de grensovergangen in Maleisië? In de betere reisgidsen vind je vaak veel nuttige aanvullende informatie die je goed op weg kan helpen tijdens en voorafgaand aan je reis. Een goede reisgids mag zeker niet ontbreken aan je bagage.

Grensovergangen in Maleisie
4.5 (90%) 4 votes
2018-04-11T10:54:18+00:00
Inline
Inline