Hét backpackers walhalla van Laos is absoluut Vang Vieng. Deze prachtige plaats in Centraal-Laos trekt jaarlijks vele reizigers waaronder een groot deel backpackers. De karstbergen in de omgeving, de vele grotten en de heldere riviertjes die door de vallei stromen maken van Vang Vieng een paradijs op aarde. Er zijn dan ook flink wat guesthouses, resorts en hotels in Vang Vieng te vinden. Met de onderstaande Vang Vieng hotel tips hopen we je een handje op weg te helpen met het vinden van jouw ideale hotel in Vang Vieng!

Onze hotel tips

Tegenwoordig kan het, door het intussen behoorlijk grote aanbod accommodaties, lastig zijn om een leuke plek te vinden om te overnachten in Vang Vieng. Zelf hebben we regelmatig in Vang Vieng overnacht en helpen je graag met wat leuke Vang Vieng hotel tips. Hieronder vind je enkele tips voor een leuk hotel in Vang Vieng voor zowel een budget accommodatie als een middenklasse- en luxe accommodatie. Hopelijk helpen we je er wat mee op weg!

Nice view guesthouse
Budget hotel in Vang Vieng
  Budget

Als je op zoek bent naar een leuk maar goedkoop hotel in Vang Vieng, dan is het Nice view guesthouse een goede keuze. Deze accommodatie ligt in het centrum van Vang Vieng op loopafstand van diverse bezienswaardigheden en restaurants. De ruime en sfeervolle kamers zijn voorzien van airco en gratis WiFi. Vanaf de accommodatie kijk je prachtig uit op de bergen in de omgeving!

Uitzicht Gratis WiFi Centrum Hotel locatie
vanaf € 18
Boeken / info
Simon Riverside Hotel
Leuk middenklasse hotel in Vang Vieng
           Middenklasse

Wil je toch iets meer luxe en comfort, dan is het Simon Riverside Hotel een aanrader. Dit mooie hotel ligt aan de Nam Song rivier en biedt uitzicht op de bergen in de omgeving. Vanaf het hotel loop je in een paar minuten naar het centrum van Vang Vieng en de olifantengrotten. De stijlvolle kamers hebben airco, gratis WiFi en een balkon zodat je de tuin, het zwembad of de bergen kunt zien!

Gratis WiFi Zwembad Uitzicht Hotel locatie
vanaf € 28
Boeken / info
Riverside Boutique Resort, Vang Vieng
Tip voor een lux hotel in Vang Vieng
               Luxe

Superlatieven schieten te kort om het Riverside Boutique Resort, Vang Vieng te omschrijven. Hoewel het een (betaalbaar) 4-sterren hotel is kan het zich prima meten met 5-sterren hotels in Vang Vieng. Het geweldige uitzicht op de kalksteen bergen, de prachtige ligging aan de Nam Song rivier en de sfeervolle kamers met balkon, airco en gratis WiFi maken dit hotel dit absolute topper die je zeker moet boeken!

Wellness Zwembad Restaurant Bar Hotel locatie
vanaf € 49
Boeken / info
Silver Naga Hotel
Tip voor een leuk hotel in Vang Vieng hotel tips
               Onze keuze

Als we zelf Vang Vieng bezoeken verblijven we graag in ons favoriete hotel, het Silver Naga Hotel. Dit 4-sterren hotel ligt op 5 minuten lopen van het centrum van Vang Vieng aan de Nam Song rivier en biedt fantastisch uitzicht op de bergen, zelfs vanaf het heerlijke zwembad. De ruime kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van airco en gratis WiFi. Vanuit veel kamers kijk je uit op de bergen en de rivier! Een echte aanrader!

Uitzicht Zwembad Restaurant Hotel locatie
vanaf € 44
Boeken / info

Ligging van hotels in Vang Vieng

De meeste hotels en guesthouses in Vang Vieng vind je in en rondom het kleine centrum van de stad. In dit deel van je de voordeligste overnachtingsplekken. De wat luxere resorts vind je iets verder van het centrum af langs de Nam Song rivier. Ook enkele goedkopere accommodaties in het centrum vind je langs deze leuke rivier. Dit is het gelijk de leukste plek in Vang Vieng om te verblijven.Booking.com

Prijzen van hotels in Vang Vieng

Net als in de meeste steden in Laos zijn ook de prijzen van hotels in Vang Vieng vrij laag. Goedkoop overnachten in Vang Vieng is geen probleem. Je kunt al vanaf €5 in een guesthouse of hostel in Vang Vieng overnachten (zoals in Vangvieng Rock Backpacker Hostel) en vanaf €12 per nacht in een hotel. Prijzen lopen op tot ruim €180 per nacht voor een overnachting in het duurste resort in Vang Vieng.

Meer Vang Vieng hotel tips?

Ben je op zoek naar nog meer leuke Vang Vieng hotel tips? Bekijk hier een uitgebreid overzicht van speciale, leuke en goedkope hotels in Vang Vieng.