Aan de oevers van de Mekong rivier en ingesloten tussen de bergen ligt het plaatsje Pak Beng. Veel reizigers die vanuit Thailand met de slowboat over de Mekong rivier naar de prachtige stad Luang Prabang varen overnachten in dit leuke plaatsje. Je vindt een aantal hotels in Pak Beng. Met de onderstaande Pak Beng hotel tips hopen we je een handje op weg te helpen met het vinden van jouw ideale hotel in Pak Beng!

Onze hotel tips

Omdat we zelf regelmatig in Pak Beng overnacht hebben, kunnen we je uit eigen ervaring wat leuke tips geven. Hieronder vind je enkele tips voor een leuk hotel in Pak Beng voor zowel een budget accommodatie als een middenklasse- en luxe accommodatie. Hopelijk helpen we je er wat mee op weg!

Mekong Riverside Lodge
Budget hotel in Pak Beng
               Budget

Als je op zoek bent naar een goedkoop maar leuk hotel in Pak Bang moet je zeker de Mekong Riverside Lodge kiezen. Het is het goedkoopste hotel in Pak Beng maar doet zeker niet onder voor de andere hotels. Vanuit de mooie kamers met balkon, airco en gratis WiFi heb je prachtig uitzicht op de rivier en de bergen. Het hotel heeft een mooie tuin, een bar en restaurant. Je loopt in twee minuten naar het centrum van Pak Beng toe.

Uitzicht Gratis WiFi Restaurant Bar Hotel locatie
vanaf € 28
Boeken / info
Luang Say Lodge, Pakbeng
Leuk middenklasse hotel in Pak Beng
        Middenklasse

Een erg leuk middenklasse hotel in Pak Beng is het Luang Say Lodge, Pakbeng. Deze accommodatie biedt ruime en sfeervol ingerichte bungalows met balkon en een prachtig uitzicht op de Mekong rivier en de bergen. In de kamers is gratis WiFi en een fan (airco is ook niet nodig). Er is een restaurant en een bar aanwezig waar je kunt genieten van een cocktail of biertje en natuurlijk een prachtig uitzicht!

Uitzicht Balkon Gratis WiFi Restaurant Hotel locatie
vanaf € 46
Boeken / info
Le Grand Pakbeng
Tip voor een lux hotel in Pak Beng
               Luxe

Wil je een keer goed genieten tijdens je reis, dan is het Le Grand Pakbeng de ideale accommodatie om dat te doen. Dit geweldige 4-sterren hotel in Pak Beng is vrij hoog tegen de berg aan gelegen en biedt zodoende een prachtig uitzicht op de Mekong rivier en de bergen, ook vanaf het rooftop zwembad. De kamers zijn stijvol ingericht en voorzien van airco en gratis WiFi. Ook is er een bar en restaurant in het hotel aanwezig.

Uitzicht Rooftop zwembad Restaurant Bar Hotel locatie
vanaf € 82
Boeken / info
The Sanctuary Pakbeng Lodge
Tip voor een leuk hotel in Pak Beng
               Onze keuze

Ons eigen favoriete hotel in Pak Beng is absoluut The Sanctuary Pakbeng Lodge. Als we een bezoek brengen aan Pak Beng verblijven we hier altijd erg graag. Vanaf het fijne zwembad en het goede restaurant kijk je prachtig uit op de Mekong rivier en de bergen. Het centrum van Pak Beng en het olifantenkamp bereik je lopend in enkele minuten. De meeste kamers hebben een balkon met uitzicht, airco en gratis WiFi. De beste deal in Pak Beng.

Zwembad Uitzicht Restaurant Hotel locatie
vanaf € 32
Boeken / info

Ligging van hotels in Pak Beng

Het plaatsje Pak Beng ligt in een bocht van de Mekong rivier die op dit punt nog niet zo heel breed is. Omdat het waterniveau in de regenperiode en droge periode erg kan verschillen liggen de hotels in Pak Beng allemaal tegen de berg op gebouwd. Ze liggen allemaal op korte afstand van het bescheiden centrum van Pak Beng en bieden vrijwel allemaal prachtig uitzicht op de Mekong rivier en de bergen.Booking.com

Prijzen van hotels in Pak Beng

Er zijn in totaal maar 6 hotels en resorts in Pak Beng te vinden. Je hebt geen low-budget hotels of guesthouses waar je voor enkele Euro’s kunt verblijven. Prijzen liggen doorgaans tussen de €28 en €50 per nacht voor de middenklasse (3-sterren) accommodaties en op €80 tot €120 voor de 4-sterren accommodaties.

Meer Pak Beng hotel tips?

Ben je op zoek naar nog meer leuke Pak Beng hotel tips? Bekijk hier een uitgebreid overzicht van speciale, leuke en goedkope hotels in Pak Beng.