Budget voor backpacken in Maleisië

  • Budget voor backpacken in Maleisië

Budget voor backpacken in Maleisië

Maleisië is een prachtig land om doorheen te reizen maar is ook goed betaalbaar. Je budget voor backpacken in Maleisië hoeft niet heel groot te zijn. Je kan voor weinig geld gebruik maken van bussen en treinen en ook overnachten is op de meeste plaatsen mogelijk voor een bescheiden bedrag. Als je niet vies bent van lokale maaltijden en misschien op z’n tijd een westerse hap, dan kan je lang rondreizen voor weinig geld. Uiteraard kan je het zo gek en zo lux maken als je zelf zou willen maar als je op budget moet reizen zijn daar volop mogelijkheden toe.

Hoogte van het budget voor backpacken in Maleisië

Voor $20 per dag kan je goed rondkomen in Maleisië als je gebruik maakt van het openbaar vervoer, overnacht in hostels en lokale gerechten eet. Misschien houd je dan zelfs nog geld over voor een biertje.

Meer weten over een budget voor backpacken in Maleisië?

Ben je op zoek naar nog meer informatie over je budget voor reizen, dan is het erg aan te raden om een goede reisgids voor Maleisië mee te nemen. De betere reisgidsen staan vol met handige tips over hoe je zo voordelig mogelijk kunt overnachten, eten en reizen.

Budget voor backpacken in Maleisië
Beoordeel deze plaats
2018-04-11T10:51:41+00:00
Inline
Inline