Visum voor de Filipijnen

  • Visum voor de Filipijnen

Visum voor de Filipijnen

Ga je de Filipijnen bezoeken en heb je de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dan is een visum voor de Filipijnen vaak niet nodig. Je moet voor een verblijf in de Filipijnen wel aan een aantal voorwaarden voldoen om het land in te komen en een stempel in je paspoort te krijgen. Lees hieronder welke voorwaarden dat zijn.

Voorwaarden aan een verblijf in de Filipijnen

Je komt over het algemeen vrij gemakkelijk de Filipijnen in als toerist. Toch moet je er rekening mee houden dat je wel aan een aantal voorwarden moet voldoen om de douane te passeren en een stempel in je paspoort te ontvangen. De voorwaarden aan een verblijf in de Filipijnen zijn:

  • Je verblijf in de Filipijnen mag niet langer duren dan 30 dagen
  • Je moet een geldig retour vliegticket (of ticket naar een andere bestemming) kunnen tonen
  • Je paspoort moet minimaal nog 6 maanden geldig zijn nadat je de Filipijnen verlaat

Indien je van plan bent om langer dan 30 dagen in de Filipijnen te verblijven heb je wel een visum voor de Filipijnen nodig. Wijken je reiswensen af, dan kan je via de website van de Filipijnse overheid de uitzonderingen betreffende een visum voor de Filipijnen terugvinden.

Visum voor de Filipijnen
4.6 (92%) 5 votes
2018-10-18T21:29:15+00:00
Inline
Inline